نوستالژی فوتبال

از خاطرات فوتبال های ایران و جهان ، انرژی بگیریم

نوستالژی فوتبال

از خاطرات فوتبال های ایران و جهان ، انرژی بگیریم


ایران در جام جهانی 2018  با تیمهای اسپانیا ، پرتقال و مراکش همگروه بود و نتایج قابل قبولی گرفت و حریفی آسان برای رقبا نبود . در گروه مرگ رقابتها یک پیروزی و یک تساوی و یک باخت و 4 امتیاز حاصل کار این تیم بود که حداکثر امتیاز مکتسبه را در تاریخ پنج دوره حضور در جام جهانی به دست آورد .

بازی نخست مقابل تیم زهردار مراکش بود و هرچند حریف در لحظاتی خطرناک نشان میداد لیکن ملی پوشان با مهار بازی و تجمع در محوطه جریمه فرصت گلزنی را از حریف سلب کرده بودند . در انتها نیز روی یک ضربه کاشته و گل به خودی مدافع حریف صاحب بردی شیرین پس از 20 سال از آخرین برد خود در جام جهانی شدند .





 

در بازی دوم مقابل اسپانیا نیز با همان ترکیب  تدافعی و سیستم زمین برابر توپ ارائه کردند و در

 نهایت نیز بر روی یک ضربه ریباند ، توپ به شکل  تصادفی وارد دروازه شد و نتیجه یک بر صفر را برای اسپانیا رقم زد .






بازی سوم مقابل پرتقال نیز مالکیت توپ اکثرا در اختیار حریف بود ولی این مالکیت اثربخشی لازم را در نتیجه گیری نداشت و اکثر توپ ها در پشت محوطه جریمه دفع میشد .

در حالی بازی به این شیوه به انسداد رسیده بود و پرتقال قادر به باز کردن دروازه ایران نبود ، یک حرکت عرضی پشت خط 18 قدم و ضربه قوس دار" ریکاردو کوارشما " که با نبوغ خاصی نواخته شد دروازه بیرانوند را گشود .

پپه با دخالت در برابر سانتر طارمی(58) تیمش را نجات داد سپس ضربه راه دور قدوس از نزدیک تیرراست دروازه پاتریسیو گذشت   دقیقه 72

در بازگشت از رختکن پرتغال به حداقل راضی بود و حتی زمانی که داور نقطه پنالتی را روی خطای عزت اللهی نشان داد، ضربه کریستیانو رونالدو با واکنش عالی بیرانوند همراه شد .

تساوی این بازی در شرایط متناقضی به ثبت رسید، بعد از مشورت با تکنولوژی و.ا.ار   داور یک پنالتی برای ایران گرفت که انصاری فر آنرا به خوبی در گوشه بالایی دروازه جای داد . دقیقه 93



در نهایت در آخرین فرصت این باری ، ضربه بلوکه شده سامان قدوس به طارمی رسید و ضربه او به گوشه بیرونی دروازه اصابت کرد و فرصت تاریخی اولین صعود ایران به دور دوم جام جهانی از بین رفت .

======================================================

 تیم ملی ایران در بخش دفاعی عملکرد فوق العاده ای داشت وبیشترین تکل صحیح وبیشترین مهار توپ را در بین 32 تیم داشت  اما در بخش هجومی اوضاع چندان مساعد نبود وایران در میزان ضربه زدن به سمت دروازه رقبا و همچنین مالکیت توپ پایین ترین عملکرد را بین 32 تیم حاضر در جام جهانی داشت .

 

ایران در جریان 3 بازی خود تنها 21 بار اقدام به ضربه زدن به سمت دروازه رقبا کرده که 4 شوت در چارچوب، 15 شوت بیرون چارچوب و 2 ضربه نیز دفع شده است تا حتی از پاناما که 23 اقدام به ضربه داشته هم پایین تر باشد .

 

همچنین تیم ملی ایران با میانگین 27٪ کمترین درصد مالکیت توپ را در بین  32 حاضر در جام جهانی داشت و تنها تیمی بوده که زیر 30 درصد در هر بازی مالکیت توپ داشته است .


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی